Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ЗАБУДЬТЕ ПРО ПОЛІПИ І ЗУБНИЙ БІЛЬ

Багатьом людям заважають вільно дихати нарости в носовій порожнині, так звані поліпи. Знаю дуже ефективний засіб, який замінить хірургічне втручання і не буде коштувати вам ані копійки. Я сам перевірив його на собі і впевнився у дієвості...

Леонід ПАЛІЙЧУК

Багатьом людям заважають вільно дихати нарости в носовій порожнині, так звані поліпи. Знаю дуже ефективний засіб, який замінить хірургічне втручання і не буде коштувати вам ані копійки. Я сам перевірив його на собі і впевнився у дієвості.

Влітку 1983 року, коли я працював у Волинському краєзнавчому музеї, послали мене у відрядження до Києва. Зайшов у бібліотеку, щоб написати реферат, і випадково потрапив на дуже цікаву лекцію. Тема її — безмежні можливості людини у лікуванні свого організму. Лектор дуже сміливо, як на той час, критикував загальноприйняту в радянській науці теорію походження людини, наголошував, що людина створена за образом і подібністю до Бога, а тому має великі можливості для пізнання себе і світу.
Серед всього почутого, а йшлося в основному про лікування травами, засобами народної медицини, я найбільше запам’ятав, як можна позбутись поліпів, бо сам мав таку проблему.
Лікування полягає у простій процедурі. Кілька разів на день потрібно постукувати по носі ребром долоні, підігнувши великий палець і, для кращої «амортизації», не стуляючи інших чотирьох пальців. Не потрібно сильно бити, швидкість — декілька ударів за секунду. Загальна тривалість процедур — година чи й трохи більше кожного дня.
Поліпи дуже чутливі до частої вібрації стінок носа, а тому з часом зменшуються у розмірах і взагалі зникають. Я в цьому переконався, як і у можливості самостійно позбутися сильного зубного болю.
Коли в мене болить зуб, я легким доторком кінчиків пальців роблю спіралевидні рухи навколо болючого місця на щоці, а в той же час іншою рукою проводжу такі ж рухи з протилежного боку обличчя, де не болить. Треба зосередити увагу на масажуванні кінчиками пальців обличчя, голови. Спіралеподібні рухи проводимо, постійно змінюючи діаметр витка і швидкість масажування, яке треба робити за рухом годинникової стрілки і проти неї. У мене зубний біль завдяки масажуванню проходить навіть за дві хвилини.
А ця порада для тих, кого часто турбує гикавка. Якщо вона напала вдома і ви не боїтесь нікого потурбувати, випробуйте такий спосіб. Голосно, безперервним протяжним звуком повторюйте звук «И-И-И» так, щоб бриніли голосові зв’язки. Після кількох таких процедур гикавка пропадає.

с. Садів
Луцького району

Telegram Channel