Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Лісову казку» дописали новими реаліями

Це місце дуже популярне у мандрівників, які хочуть перепочити.

Фото зі сторінки Полтавського ОУЛМГ у Facebook.

«Лісову казку» дописали новими реаліями

У Борівському лісництві, що на Полтавщині, оновили базу відпочинку під такою назвою

Облаштували її тут на узбіччі дороги  давненько. Тож місце те для перепочинку мандрівників уже стало, як то кажуть, насидженим. Однак саме його популярність зумовила потребу в оновленні та поліпшенні умов для короткочасного  релаксу, інформує «Голос України».

Зокрема, до традиційної альтанки та інших лісових меблів у затінку дерев працівники Полтавського лісгоспу додали оригінальні декоративні прикраси. Водночас для дітей вони змайстрували пісочницю. Тож тепер зручним і комфортним буде відпочинок усією родиною. Є тут і нагадування про необхідність прибрати за собою та, власне, залишити  це місце для інших таким само красивим, ошатним. 

До традиційної альтанки та інших лісових меблів у затінку дерев працівники Полтавського лісгоспу додали оригінальні декоративні прикраси. Водночас для дітей вони змайстрували пісочницю.  

І не лише згадану «Лісову казку». Адже на Полтавщині лісівники створили цілу мережу таких рекреаційних пунктів біля доріг, які пролягають через лісові масиви. Зазвичай є тут і альтанки, і лавки та столи, гойдалки, місця для пікніків, санітарні зони тощо. Все те не лише додає зручностей подорожуючим, а й стає своєрідним запобіжником від украй небезпечних, особливо у спекотну пору, «ігор» з вогнем. 

Бо одних лише закликів не наближатися до лісу з сірниками та запальничками сьогодні замало. Нерідко набагато більший ефект у боротьбі  з червоним півнем та іншими «бомбами» для довкілля дає створення таких умов для відпочивальників, які не руйнують гармонії у відносинах людини з природою. 

Telegram Channel