Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Квитки безготівковим способом і наявність маски: Луцький зоопарк відкривається з новими умовами роботи

Вхід у лев'яче містечко зачинений, однак діятиме літній вольєр.

Фото Луцького зоопарку / фейсбук.

Квитки безготівковим способом і наявність маски: Луцький зоопарк відкривається з новими умовами роботи

Керівництво каже, що подбало про термометр, антисептик і розмітку в належних місцях та про інші важливі обмеження, викликані карантином

«Відновлюючи прийом відвідувачів, ми дотримуватимемося рекомендацій Європейської асоціації зоопарків та акваріумів, які отримали цього тижня. Тож зможемо пропустити за день у межах півтисячі гостей, оскільки для подібних закладів є обмеження у 150 відвідувачів на гектар, а площа нашого зоо - до 4-х га», – повідомляє керівництво Луцького зоопарку відвідувачів. Оголошення розміщене на фейсбук-сторінці закладу.

Не дозволяється відвідування закритих приміщень, тому входу у лев'яче містечко не буде. Однак від цього експозиція не постраждає - діятиме літній вольєр, тож великих «котиків» (левів та тигрів) показуватимуть там.

Також необхідно буде дотримуватися розмітки при придбанні квитків, відвідуванні туалетів й огляді експозиції, та дистанції - при переміщенні зоопарком. Придбання квитків рекомендовано здійснювати безготівковим способом. 

«Термометр для відвідувачів купимо, антисентики надамо. Виконання інших вимог, які прописані у відповідних урядових документах і є спільними для усіх громадян України, наші гості мають забезпечити собі самі (наприклад, наявність маски). Наші співробітники наглядатимуть за дотриманням усіх правил. А у разі їхнього порушення залишаємо за собою право «попросити» таких гостей із нашої території», – йдеться в повідомленні. 

Придбання квитків рекомендовано здійснювати безготівковим способом. 

Наразі працюватимемо з 10.00 до 18.00 у будні дні та з 10.00 до 19.00 - у вихідні та святкові. Правила для відвідування зоопарку у період карантину у друкованому вигляді отримає кожен гість. 

Telegram Channel