Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
З 20 травня заявок на безплатне перевзення контейнерів з Центрального ринку не прийматимуть і демонтують залишене – муніципали

Встановили терміни згортання місць торгівлі в Старому місті.

Фото facebook.com.

З 20 травня заявок на безплатне перевзення контейнерів з Центрального ринку не прийматимуть і демонтують залишене – муніципали

Повідомлення департаменту муніципальної варти пов'язане з перенесенням торговельних місць в іншу частину Луцька

Власники металевих контейнерів, які розміщені на вул. Глушець, 1 (територія колишнього ринку Центральний), можуть скористатись пільгами та перевезти свої об’єкти на безоплатній основі. Для цього Вам необхідно звернутись з відповідними заявами до Центру надання адміністративних послуг у м. Луцьку – ЦНАП (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, тел. 723227) з 14 по 16 травня 2020 року. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Департаменту муніципальної варти.

З 20 травня 2020 року такі заяви не прийматимуться, а ті суб’єкти господарювання, які не звернуться до ЦНАПу втратять можливість на безкоштовне перевезення свого контейнера.

З 20 травня 2020 року такі заяви не прийматимуться, а ті суб’єкти господарювання, які не звернуться до ЦНАПу втратять можливість на безкоштовне перевезення свого контейнера. Всі металеві контейнери, які не будуть демонтовані в добровільному порядку на вул. Глушець, 1 будуть демонтовані відповідно до рішення Луцької міської ради від 29 січня «Про припинення права постійного користування КП «Луцькі ринки» земельною ділянкою».

Як повідомлялося, на Старому ринку Луцька демонтували ворота. Підприємці мобілізуються.

Telegram Channel