Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українка заспівала на «Євробаченні-2020» прямо у ліжку

Катерина Павленко створила справді домашню атмосферу.

Фото Таблоїд.

Українка заспівала на «Євробаченні-2020» прямо у ліжку

У Роттердамі провели так званий домашній онлайн-фінал Євробачення

На ньому виступили усі цьогорічні учасники. До речі, вони ж мають представити свої країни і наступного року. От тільки пісні доведеться написати нові. Також усі конкурсанти Євробачення-2020 зі своїх домівок виконали хіт «Love Shine а Light» рок-гурту Katrina and the Waves з Євробачення-1997. Солістка українського гуртуGo_A Катерина Павленко  заспівала просто у ліжку.

Нагадаємо, що вечері 12 травня у Роттердамі (Нідерланди) мав відбутися перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення 2020, проте він був скасований через пандемію коронавірусу.

Як відомо, сопілкар гурту Ігор Дуденчук - вихованець Волинського училища культури і мистецтв.

Однак організатори провели онлайн-шоу за участю всіх заявлених цьогоріч учасників конкурсу. Перший онлайн-концерт переважно складався з кліпів, коротких інтерв'ю з артистами і заздалегідь знятих виступів або репетицій. В цьому шоу виступили й представники України на Євробаченні-2020 - гурт Go_A з піснею «Соловей». Як відомо, сопілкар гурту Ігор Дуденчук - вихованець Волинського училища культури і мистецтв. Оскільки даний формат Євробачення у вигляді онлайн-шоу не є конкурсом, голосування за кращі номери не було.
Друга частина концерту відбулася 14 травня, а вчора, 16 травня відбулись «домашні виступи».

Наступного року Міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде там само, де і мав відбутися цього року – у місті Роттердам. Таке рішення прийняли організатори та оголосили під час онлайн-концерту 16-го травня, який об’єднав усіх учасників Євробачення-2020.

За повідомленнями Таблоїд ба УНІАН.

Концерт 16 травня.

Telegram Channel