Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чи популярні гострі соуси в Україні, так як у США?

Інколи хочеться спробувати щось нове...

Фото Strange Food.

Чи популярні гострі соуси в Україні, так як у США?

Розвиток кулінарії не зупиняється ні на секунду, і кожен день шефи та майстри кухні тішать нас новими шедеврами або незвичайними ідеями. Наприклад, сьогодні навряд чи хтось може уявити собі свіжоприготований стейк без хорошого соусу

Проблема в тому, що традиційні кетчупи й барбекю соуси вже давно приїлися, і ніхто не хоче повертатися до звичних смаків. Хочеться спробувати щось нове, і знайти продукт, який буде повністю відповідати запитам покупця. Якщо ви не знаєте, де можна знайти смачні і якісні гострі соуси, вам дійсно варто звернутися в інтернет-магазин «Strange Food».

Різноманітність смаків і багатий вибір соусів на ринку України

Завітавщи в магазини, які спеціалізуються на гострих соусах, ви не побачите звичних часникових соусів, гострих кетчупів або обридлих всім тартарів або приправ до бургерів. Вони запропонують спробувати зовсім інший тип продукції, який раніше не був доступний в Україні. Це - ексклюзивні гострі соуси, до складу яких входять тільки натуральні продукти (екстракти перців, сіль, оцет і т.д.). Це і відомий всім соус Tabasco, і Culley`s Reaper, в основі якого лежить «каролінський жнець», один з найбільш гострих перців у світі. Також не будемо забувати про Atomic Kick Ass - найгостріший соус за шкалою Сковілла (13 000 000 пунктів). Його готують з найчистішого перцевого екстракту і найгостріших сортів цього продукту.

Переваги покупки гострих соусів в магазині «Strange Food» в Україні

Всі соуси, які приходять в Україну від постачальників, проходять кілька етапів перевірки, і тільки в разі отримання позитивних результатів допускаються до реалізації.

Говорячи про тарифи, варто сказати, що в магазині «Strange Food» ви зможете купити гострі соуси по найкомфортнішими цінами на ринку.

Telegram Channel