Курси НБУ $ 41.79 € 48.35

ПИЙТЕ СВІЖИЙ СІК З МЕДОМ

Соки з свіжих фруктів, овочів і трав збагачують харчування і забезпечують клітини і тканини організму вітамінами, мікроелементами, органічними кислотами й пектинами. Особливо корисно вживати соки з медом, який сприяє швидкому й з меншими енергетичними затратами засвоєнню їх організмом...

Соки з свіжих фруктів, овочів і трав збагачують харчування і забезпечують клітини і тканини організму вітамінами, мікроелементами, органічними кислотами й пектинами. Особливо корисно вживати соки з медом, який сприяє швидкому й з меншими енергетичними затратами засвоєнню їх організмом. В середньому на склянку соку треба додавати столову ложку меду. Пити соки слід не пізніше як через 10 хвилин після приготування, невеликими ковтками крізь трубочку для коктейлів

Володимир КОЛОДІЙЧУК

СІК ІЗ СТОЛОВИХ БУРЯКІВ найкращий засіб для виведення токсинів. Застосовують його для лікування захворювань печінки, жовчного міхура, нирок, ожиріння, гіпертонічної хвороби, запорів. Має легку проносну й сечогінну дію. Пити по півсклянки з столовою ложкою меду 2—3 рази на день до їжі.

СІК КАПУСТИ застосовується для лікування захворювань серця, нирок, порушення водно-сольового обміну. Сприятливо діє при виразковій хворобі шлунка, геморої, хворобах дихальних шляхів, селезінки, печінки, екземі, діатезі. Вживати по одній склянці із столовою ложкою меду двічі на день — натщесерце і на ніч.

СІК КАРТОПЛІ дуже корисний при цукровому діабеті, виразковій хворобі шлунка, гіпертонічній хворобі, захворюваннях нирок та печінки. Картопляний сік добре очищає організм і особливо корисний у суміші з морквяним соком. Вживати по одній склянці із столовою ложкою меду двічі на день — натще і на ніч.

МОРКВЯНИЙ СІК корисний для всіх людей з підвищеною стомлюваністю, відсутністю апетиту, схильністю до частих простуд, захворювань травного каналу, ламких волоссі і нігтях. Склянка морквяного соку, випитого натще, поліпшує колір обличчя, зміцнює волосся і зір. Не рекомендується морквяний сік тільки при загостренні виразкової хвороби шлунка і ентериті. Пити по половині або одній склянці із столовою ложкою меду (можна до і після їжі) 2—3 рази на день. Дітям дозу зменшують з урахуванням віку.

СІК З ЦИБУЛІ застосовують як протигрипозний, відхаркувальний, сечогінний, проносний, протигеморойний засіб. Сприяє збереженню зубів, підвищує апетит, поліпшує травлення, стимулює вироблення сперми, посилює зір, сприяє виведенню піску при сечокам’яній хворобі. Рекомендується сік цибулі при нежиті, головному болю. Вживати по столовій ложці з такою ж кількістю меду тричі на день.
Telegram Channel