Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі призовників провели на строкову службу

Перед відправленням до військових частин, новобранці пройдуть відповідну підготовку у навчальному центрі.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі призовників провели на строкову службу

18 мешканців Ковеля і Ковельського району поповнять лави Збройних Сил

Сьогодні у Ковельському об’єднаному міському військовому комісаріаті на строкову службу провели групу юнаків. У рамках весняного призову, терміни якого було перенесено, 18 мешканців Ковеля і Ковельського району поповнять лави Збройних Сил, інформує Ковельська міська рада.

Підтримати хлопців прийшли представники міської та районної влади, духовенства, батьки, друзі.

Звернувся до майбутніх солдатів військовий комісар Сергій Гладун, який побажав їм з честю та гідністю виконати обов’язок захисника України. Він повідомив, що хлопці поїдуть до збірного пункту обласного військкомату.  

Звернувся до майбутніх солдатів військовий комісар Сергій Гладун, який побажав їм з честю та гідністю виконати обов’язок захисника України. Він повідомив, що хлопці поїдуть до збірного пункту обласного військкомату. Тут їм повідомлять про результати проведеного тестування на Covid-19. У кого виникнуть проблеми зі здоров’ям, до війська не йтимуть. Перед відправленням до військових частин, новобранці пройдуть відповідну підготовку у навчальному центрі.

Майбутніх війсковослужбовців благословив декан Свято-Дмитрівського округу Православної Церкви України, протоієрей Анатолій Александрук. Присутні зичили призовникам щасливої служби, здоровими й змужнілими повернутися додому.

Telegram Channel