Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі консультують підприємців, як отримати компенсацію втрат за період карантину

За час карантину багато підприємців зазнали втрат від зниження купівельної активності споживачів.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі консультують підприємців, як отримати компенсацію втрат за період карантину

Консультували підприємців працівники центру зайнятості

Багатьох підприємців малого і середнього бізнесу, які не мають найманих працівників та ведуть соціально відповідальний бізнес і наповнюють коштами місцевий бюджет, карантинні обмеження спонукали скоротити виробничу діяльність або й взагалі її припинити.

Аби фінансово підтримати таких ФОПів, уряд ухвалив рішення про виплату допомоги з часткового безробіття, а Ковельська міська рада прийняла рішення про надання компенсації з міського бюджету, інформує Ковельська міська рада.

Фахівці Ковельського міськрайонного центру зайнятості надавали кваліфіковані консультації щодо правильного оформлення пакету документів та термінів його подачі.  

Задля того, щоб підприємці могли скористатись можливістю та отримати компенсацію, фахівці Ковельського міськрайонного центру зайнятості спільно з заступником голови ГО «Підприємців та працівників приватного сектору міста Ковеля» Людмилою Васковець та депутатом міської ради Андрієм Мілінчуком, надавали кваліфіковані консультації щодо правильного оформлення пакету документів та термінів його подачі.

Головне завдання служби зайнятості – бути надійним партнером на ринку праці та сучасною сервісною установою, яка готова прийти на допомогу кожному, хто цього потребує.

Telegram Channel