Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Стали відомі обставини смерті Порошенка-старшого

Олексій Порошенко.

Фото Главком.

Стали відомі обставини смерті Порошенка-старшого

Інсульт в Олексія Порошенка стався після того, як він дізнався про можливий арешт сина, - джерело

Батько Петра Порошенка Олексій Іванович помер внаслідок інсульту, який стався 15 червня після того, як він дізнався, що сина викликають в суд для обрання запобіжного заходу і про те, що прокуратура вимагає арешту п’ятого президента. Про це стало відомо від джерела в офісі Петра Порошенка, пише Главком.
Джерело також повідомило, що 11 червня у родинному колі Порошенки відзначили день народження Олексія Івановича. Попри поважний вік Порошенко-старший почувався добре.

Петро Порошенко дізнався про інсульт батька під час допиту в Апеляційному суді Києва, де він саме давав свідчення у справі про державну зраду Януковича.

Петро Порошенко дізнався про інсульт батька під час допиту в Апеляційному суді Києва, де він саме давав свідчення у справі про державну зраду Януковича. Фотографам вдалося зафіксувати той момент, коли у перерві судового засідання Порошенку телефоном повідомили про раптову хворобу батька.

 

 Як відомо, лікарям не вдалося врятувати Олексія Порошенка, і в ніч на 16 червня він помер.
Нагадаємо 15 червня Порошенка допитували в рамках апеляції адвокатів президента-утікача Віктора Януковича у справі про його держзраду.
Петро Порошенко під час виступу в апеляційному суді у справі про державну зраду Януковича обурився намаганням стороні захисту на догоду Росії перекласти відповідальність за незаконну анексію Криму та війну на Донбасі на Україну і виправдати російську агресію проти нашої держави. 
Напередодні адвокат Ілля Новіков заявив, що влада хоче арештувати Порошенка. При чому суддею на засіданні буде скандальний Сергій Вовк.
Раніше відомі науковці, громадські діячі та політичні в’язні радянського режиму звернулися до Зеленського з вимогою припинити переслудування Порошенка. 

Джерело: Главком.
Telegram Channel