Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку нацгвардійці вчилися діяти у надзвичайних ситуаціях

Перевіряли навики.

Фото Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька.

У Луцьку нацгвардійці вчилися діяти у надзвичайних ситуаціях

Навчання відбулися на базі Луцький міськрайонний суд Волинської області з дотриманням усіх карантинних вимог

Як в короткий термін забезпечити правопорядок і не допустити критичних ситуацій під час судового процесу – вчилися нацгвардійці Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька, а також поліцейські Волинської області та співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області. Навчання відбулися на базі Луцький міськрайонний суд Волинської області з дотриманням усіх карантинних вимог. Про це на фейсбук-сторінці інформує пресслужба Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька.

 

 Відпрацювали зокрема дії при блокуванні сторонніми особами виїзду із судової установи.

Правоохоронці відпрацювали алгоритм спільних дій - від блокування входів та виходів з приміщення суду до виведення підсудного у безпечне місце з метою попередження його втечі з-під варти. Також відпрацювали дії при блокуванні сторонніми особами виїзду із судової установи.

«Під час судових засідань можуть виникати різні непередбачувані ситуації. І наше завдання – оперативно реагувати на них, діяти чітко та злагоджено. Отриманні знання допомагають якісно виконувати службово-бойові завдання під час виникнення подібних ситуацій у реальному житті», - наголосив заступник командира військової частини 1141 зі служби майор Віктор Скоропляс.

 

 

Telegram Channel