Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Інна Лісовська з Володимир – Волинського району вивчатиме засади продовольчої безпеки за грантовою програмою

Питання екопродуктів важливе для кожного регіону.

Фото pixabay.com.

Інна Лісовська з Володимир – Волинського району вивчатиме засади продовольчої безпеки за грантовою програмою

Волинянка – одна з 20 тих, яких експерти відібрали для навчання

Економічна експертна рада визначила двадцять фіналісток для подальшої участі в освітньо-грантовій програмі TalentA від Corteva Agriscience. Оцінка здійснювалася за кількома критеріями, які відображали і особистий потенціал, і пріоритети потенційних учасниць програми, а також із врахуванням інтересів місцевих громад та перспектив громадського партнерства заради забезпечення продовольчої стабільності.

Серед переможниць, які були обрані серед більше ніж 90 заявок, що надійшли на участь у програмі протягом двох тижнів реєстрації, – наша землячка з села Мар'я Воля Володимир – Волинського району Інна Лісовська.

Свого часу газета «Волинь» писала про цю незвичайну жінку, яка проміняла життя у центрі міста на затишний віддалений куточок на хуторі під лісом, зайнялася органічним землеробством, розпочала будувати екотеплицю. Має у планах розвивати бджільництво.

Вона, як і інші партнерки по бізнесу, пройде безкоштовний інтенсивний курс навчання у десятитижневому освітньому онлайн-хабі під керівництвом досвідчених менторів та тренерів. А після його завершення працюватиме над мікропроєктами, спрямованими на посилення продовольчої безпеки в місцевих громадах.

Після завершення навчання працюватиме над мікропроєктами, спрямованими на посилення продовольчої безпеки в місцевих громадах. 

Гранти на реалізацію трьох найкращих надасть компанія Corteva Agriscience. Участь в програмі TalentA дозволить учасникам також зробити свій внесок у сталий розвиток свого бізнесу та своїх громад!

До слова, Інна Лісовська представляє одну з найкращих і найвідоміших громад не лише на Волині, а й в Україні, - Зимненську. Серед партнерів програми TalentA - Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України,Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, ГО «Всеукраїнська Рада жінок - фермерів» та інші поважні інституції.

Алла ЛІСОВА.

Telegram Channel