Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинські рятувальники допомагають постраждалим у Карпатському регіоні

25 червня волинські рятувальники відкачали майже 1000 метрів кубічних з підтоплених підвалів.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

Волинські рятувальники допомагають постраждалим у Карпатському регіоні

Зведений загін підрозділів Управління ДСНС у Волинській області працює над виконанням завдань з подолання наслідків підтоплення населених пунктів та територій у Карпатському регіоні та надання допомоги потерпілим

 

 25 червня волинські рятувальники відкачали майже 1000 метрів кубічних з підтоплених підвалів об’єктів соціальної сфери, житлових будинків та господарських споруд тощо.

Сьогодні, 26 червня, рятувальники Волині працюють, зокрема, у селі Придністров’я, яке відрізане від транспортного сполучення – човнами буде забезпечено доставку продуктів харчування та необхідних матеріалів у село.

Зокрема, у Тисменицькому районі Івано-Франківської області відкачали воду з підвалу лікарні, школи та житлових будинків у м.Галич, у селі Павлівка – з підвалу школи. У Рогатинському районі волинські рятувальники відкачували воду з присадибних ділянок та колодязів, у м.Галич – з житлових будинків.

Сьогодні, 26 червня, рятувальники Волині працюють, зокрема, у селі Придністров’я, яке відрізане від транспортного сполучення – човнами буде забезпечено доставку продуктів харчування та необхідних матеріалів у село. У разі потреби волинські рятувальники забезпечать і евакуацію місцевого населення.

Роботи з ліквідації наслідків тривають.

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel