Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Цю дитину родили разом з гітарою», – волиняни стали лауреатами міжнародних конкурсів (Відео)

Учні Рожищенської музичної школи із нагородами.

Фото з фейсбук-сторінки Олени Іванової.

«Цю дитину родили разом з гітарою», – волиняни стали лауреатами міжнародних конкурсів (Відео)

Вероніка Ніщот із Рожища стала переможницею конкурсу «Соняшник» , а її землячка Кірена Денисюк виборола 2-ге місце на фестивалі «Україна єднає світ»

Учні Рожищенської дитячої музичної школи стали лауреатами міжнародних конкурсів. 

«Перший в житті конкурс і відразу 1 місце! Вітаю мою малесеньку зірочку Ніщот Вероніку, ученицею 2 класу Рожищенської ДМШ із перемогою на міжнародному конкурсі-фестивалі «Соняшник»!» – повідомила музичний керівник дівчинки Олена Іванова.

«Було враження, що цю дитину родили разом з гітарою, все що вона робить, все правильно, а коли помиляється, то помиляється гарно».

А викладач музичної школи Світлана Семенюк розповіла просвою ученицю Кірену Денисюк, яка виборола 2-ге місце на фестивалі «Україна єднає світ».

Вона пригадала, як у вересні 2019 року випускники закладу Сергій Пашков та Андрій Семенчук привели в музичну школу нову ученицю для навчання грі на гітарі.

«Я як викладач задумалась, а що ж ця тендітна леді зможе, коли у неї такі тонесенькі пальчики. Пройшов рік, і Кірена показала, що в змозі переграти хлопців, які вже навчаються в старших класах. З перших уроків було враження, що цю дитину родили разом з гітарою, все що вона робить, все правильно, а коли помиляється, то помиляється гарно. Її допитливість, комунікабельність та щира дитяча цікавість мотивують до творчої роботи мене як викладача з тридцятирічним стажем. Кожен новий учень, як ковток свіжого повітря, яке не застоюється. І коли в мене поганий настрій Кірена завжди його піднімає, бо в роботі з нею просто не хочеться дивитись на годинник. Отже, вітаєм Денисюк Кірену з заслуженим 2 місцем, з першим в житті конкурсом та побажаєм їй накупатись у річці, наїстись досхочу морозива та класно відганяти літні канікули. А батькам щира вдячність за таку чудову дівчинку та за допомогу в підготовці до конкурсу», – написала педагог у фейсбуці.

Telegram Channel