Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Горохові лісомисливське господарство очолила жінка (Фото)

З приходом нового начальника в лісгоспі сподіваються на швидкі позитивні зміни.

Фото пресслужби ВОУЛМГ.

У Горохові лісомисливське господарство очолила жінка (Фото)

Директором державного підприємства «Горохівське лісомисливське господарство» призначена Наталія Козій. Це перша жінка, яка стала біля керма лісгоспу в Горохові за весь час його існування

У четвер, 2 липня, начальник управління Олександр Кватирко представив колективу ДП «Горохівське лісомисливське господарство» нового керівника – Наталію Козій. Він висловив сподівання, що зміни будуть лише позитивними і найближчим часом.

Про це повідомляє пресслужба Волинського ОУЛМГ. 

Наталія Миколаївна Козій – уродженка с. Банилів-Підгірний Сторожинецького району Чернівецької області. Має спеціалізовану вищу освіту – закінчила Український державний лісотехнічний університет за спеціальністю «лісове господарство».

Реклама Google

Розпочала трудову діяльність у липні 2003 року – інженером лісовідновлення Володимир-Волинського держлісмисгоспу.

Розпочала трудову діяльність у липні 2003 року – інженером лісовідновлення Володимир-Волинського держлісмисгоспу. На згаданому підприємстві працювала на різних посадах. З серпня 2017 – головний лісничий  державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство».

Крім того, що проявила себе ініціативним, здібним, талановитим, дисциплінованим працівником та грамотним керівником, чимало уваги приділяє соціальній роботі та співпраці з громадами.

Джерело: Пресслужба Волинського ОУЛМГ
Telegram Channel