Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Жителі волинського містечка отримали допомогу від турецьких бізнесменів

У Берестечку потребуючі отримали 15 продуктових наборів.

Фото pixabay.

Жителі волинського містечка отримали допомогу від турецьких бізнесменів

Лучанка Ірина Огородник живе в Луцьку, а Берестечко - містечко, в якому народилася, завжди кличе її отчою світлицею, друзями та мальовничими краєвидами над Стиром

Додому Ірина Ігорівна  приїжджає за завжди потрібним благословенням мами Галини Анатоліївни і тата Ігоря Семеновича.  Після одруження доньки їх дім і місто стали рідними для  Іриного чоловіка Кемаля Мандираджи, батьківщина якого - Туреччина.

У свій час Ірина закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. До народження  Софії працювала юристом. Дівчинці лише два з половиною рочки, отож наразі мама зі своєю донечкою-сонечком нерозлучні ні в свята, ні в будні.

Реклама Google

Цими днями сім’я приїхала на гостини Берестечко не лише з подарунками для найрідніших. Кемаль, який працює директором представництва «МТЕ ЯПИ Тіджарет Анонім Шіркеті» і є членом Турецько-Української асоціації бізнесменів,  привіз 15 продуктових наборів землякам дружини.

- Українцям сьогодні нелегко, в кожному селі чи місті ще є люди, яким дуже потрібна допомога.  Таких це товариство підтримує з 2006 року, відколи утворилося. Мій чоловік Кемаль був одним із його співзасновників. 

Допомогу від  Турецько-Української асоціації бізнесменів отримують не лише люди, які опинилися в складних життєвих обставинах. Недавно за неї дякували, скажімо, працівники Волинської обласної інфекційної лікарні. 

Доброчинство – це один із найпотрібніших видів діяльності, яке робить людей добрішими.

Допомогу від  Турецько-Української асоціації бізнесменів отримують не лише люди, які опинилися в складних життєвих обставинах. Недавно за неї дякували, скажімо, працівники Волинської обласної інфекційної лікарні.  Продуктові набори, які ми привезли в моє рідне місто, вирішили передати Берестечківському міському голові Валентині Залевській. Лідерка територіальної громади, її колеги найкраще знають, кого підтримати насамперед, - відповіла по телефону на мої запитання дружина благодійника Ірина Огородник.

 Чималі пакунки з макаронами, крупами, олією, солодощами, иншими продуктами та гігієнічними засобами Валентина Залевська з працівниками Берестечківської міської ради розвезла людям, які потрапили в складні життєві обставини, інвалідам, переміщеним особам і одиноким стареньким берестечківцям. Підмозі, скажімо,  раділи найстарша 95-річна містянка  Ганна Федорівна Третяк і 92-річна Марія Федорівна Тислюк, вдівець Микола  Ейсмонт і його троє діточок-напівсиріт, дружина і мама яких Наталія померла. 

Загалом для всіх, до кого працівники міської ради завітали з продуктовими наборами,  вони стали потрібним сюрпризом. А для Кемаля Мандираджи чергова хороша справа запам’ятається  врученням йому Валентиною Залевською  Подяки Берестечківської міської ради за благодійність і активну громадянську позицію.

Telegram Channel