Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
«Будете в мене сос***»: біля озера на Волині чоловік, якому зробили зауваження, показав геніталії, – соцмережі (Фото)

Приїжджі на «Лексусі» зламали шлагбаум і їздили по пляжу.

Фото з фейсбук-сторінки Мар'яни Дишко.

«Будете в мене сос***»: біля озера на Волині чоловік, якому зробили зауваження, показав геніталії, – соцмережі (Фото)

Біля озера у селі Холопичі Локачинського району Волині приїжджі зламали шлагбаум і поїхали машиною по пляжу. Коли місцеві відпочивальники зробили їм зауваження, ті і затіяли бійку. Прибувши на місце інциденту, заступник начальника Локачинського відділення поліції, за словами місцевих, «шукав винних, хто цим «законослухняним громадянам» наставив синців»

У неділю, 5 липня, на озері у с. Холопичі Локачинського району Волині стався конфлікт між місцевими мешканцями і приїжджими відпочивальниками.

Його описала у фейсбуці волинянка Мар'яна Дишко.

«Невідомі, як виявилось жителі смт. Торчин, які по їх словах «мають дуже багато грошей, і їм нічого не страшно» приїхали на громадський пляж Холопичівського заказника (статус надано в 1993 році, перебуває у віданні Холопичівської сільської ради (тепер Затурцівської ОТГ)) з МОТОРНИМ ЧОВНОМ, зламавши шлагбаум з написом «в‘їзд заборонено», встановленим жителями Холопичівської громади», – розповідає авторка допису.

За її словами, на зауваження відпочивальників припинити їхати на пляж по людських покривалах, приїжджі не реагували.

«Коли я стала перед автомобілем, водій продовжив їхати на мене з криками «якщо я не прав, викликайте 102», – описує інцидент Мар'яна Дишко.

Авторка викликала поліцію, на що ці невідомі, як вона стверджує, сказали: «Локачинські їдуть, то ми парішаєм».

Авторка викликала поліцію, на що ці невідомі, як вона стверджує, сказали: «Локачинські їдуть, то ми парішаєм».

Далі, за словами Мар'яна Дишко, приїжджі почали бійку, внаслідок якої дісталося і відпочивальникам, і приїжджим.

В якийсь момент, пише місцева мешканка, один із приїжджих продемонстрував геніталії.

Реклама Google

«Він зняв труси і привселюдно в присутності неповнолітніх показав статевий член з криками «будете у мене сос***», що я вважаю цілком підлягає під кваліфікацію хуліганства», – пише Мар'яна Дишко.

Згодом, за словами авторки, приїхав заступник начальника Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП, добрий знайомий цих невідомих, і ходив, шукав винних, хто цим «законослухняним громадянам» наставив синців.

«Сьогодні (допис оприлюднено в понеділок, 6 липня, – ред.) я була у відділку і стикнулася з розповсюдженим у нашій країні явищем кумівства і корупції, адже ці «молодики» приїхали на «Лексусі», написали заяви, і тепер слідство йде в іншому напрямку!

Хуліганство не розглядають, а шукають «мінімум 6 мужиків, які били нас, інакше завтра буде область»! Слідчий бігає на вулицю до «потерпілих», а ми чекаємо по 3 години своєї черги!

Реклама Google

Слідчий сказав, що хуліганством демонстрацію статевих органів, лайку, бійку не розглядають, адже цей чоловік, «просто хотів зняти шорти, а знялися труси».

Слідчий сказав, що хуліганством демонстрацію статевих органів, лайку, бійку не розглядають, адже цей чоловік, «просто хотів зняти шорти, а знялися труси», і не було умислу показати свій член і трасти ним і казати «будете у мене сос***»! – обурюється діями поліції Мар'яна Дишко.

У вівторок, 7 липня, інцидент прокоментував сектор комунікації поліції Волинської області.

Подаємо коментар повністю:

«Усі викладені в дописі факти поліція взяла до уваги, – йдеться в коментарі пресслужби поліції Волині. – До ЄРДР внесено відомості за ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) та за ст. 296 ККУ (хуліганство).

Також у ГУНП у Волинській області призначено службове розслідування щодо можливої бездіяльності працівників поліції, їхньої поведінки, спілкування з учасниками інциденту тощо.

Поліція неупереджено і всебічно вивчить усі обставини справи, опитає всі сторони, винні будуть притягнуті до відповідальності, у тому числі, якщо підтвердиться, що представник місцевої поліції приймав одну зі сторін конфлікту.

Ця ситуація на контролі в начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка.

Позиція керівництва ГУНП однозначна: ми проти однобічності і будь-яких проявів упередженості, – усі такі факти ретельно розслідуються, за результатами будуть прийняті відповідні рішення, у тому числі, можливо, і кадрові».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel