Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські рибоводи склали екзамен в онлайн-режимі

Важлива і актуальна професія.

Фото: Горохівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Волинські рибоводи склали екзамен в онлайн-режимі

Професія рибовода нині дуже перспективна, адже дає можливість постійно вивчати життя промислових видів риб🐟 та налагоджувати постачання цінного продукту споживачам

Двоє безробітних успішно склали його, продемонструвавши хороші знання, необхідні для майбутньої професії рибовода. Юрій Томчук та Сергій Янюк за направленням Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості впродовж 6,2 місяця навчалися на базі Млинівського відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Вони вивчали засоби захисту й лікування риби, спостерігали за нерестом, дізнавалися як на практиці забезпечити приріст і якість продукції, інші професійні секрети.

Вони вивчали засоби захисту й лікування риби, спостерігали за нерестом, дізнавалися як на практиці забезпечити приріст і якість продукції, інші професійні секрети.

Вчора волиняни склали екзамен в онлайн-режимі, підтвердивши присвоєний їм розряд в обраній професії рибовода, повідомляється на сайті Волинського обласного центру зайнятості. Він проходив дещо незвично. Знання слухачів викладачі навчального закладу перевіряли, сидячи по той бік екрану монітора. До такого методу проведення іспиту вдалися через пандемію коронавірусу. Зазначимо, що обоє горохівчан не залишаться без роботи по завершенню навчання. Пан Юрій буде працювати на СФГ «Адоніс», а його колега планує відкрити власну справу, вирощувати рибу.

Telegram Channel