Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У «Волиньлісі» відреагували на сюжет «1+1» про «корупцію» під час продажу деревини

Волинським ОУЛМГ ініційовано перевірку фактів, поданих у сюжеті телеканалу «1+1».

Фото «1+1».

У «Волиньлісі» відреагували на сюжет «1+1» про «корупцію» під час продажу деревини

6 липня на телеканалі «1+1» в одній із телеперадач «Гроші» (19 випуск, сюжет «В чому причина паводків на Закарпатті») йшлося в тому числі про ситуацію у лісовій галузі на Волині

У зв'язку з цим пресслужба Волинського ОУЛМГ повідомляє:

Реклама Google

Вважаємо, що озвучена «експертами та інсайдерами» інформація потребує доказів та дослідження правоохоронними органами на предмет достовірності та  забезпечення фактами.

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, зокрема його начальник Олександр Кватирко, не вбачають можливим коментувати сюжет, який ґрунтується на особистих припущеннях та судженнях «експертів та інсайдерів», а також суб’єктивних висновках тележурналістів,  до моменту вияснення законності джерел та достовірності  поданої інформації.

Уже другий рік продаж деревини відбувається винятково в електронному вигляді на власному електронному майданчику згаданої товарної біржі.

Проте ми не можемо стояти осторонь та вживаємо усіх необхідних для вияснення суті обвинувачень.

У телепрограмі в  бік волинських лісівників та безпосередньо керівника галузі Олександра Кватирка прозвучали звинувачення у діяннях, які потребують дослідження правоохоронцями.

Зокрема цитуємо: «експерт та депутат Волинської міської ради» Павло Данильчук озвучив «факти корупції» при продажі деревини. З цього приводу повідомляємо: продаж деревини проводить ТБ «Універсальна-Полісся», яка з 2014 року займається організацією аукціонів та біржових торгів. Уже другий рік продаж деревини відбувається винятково в електронному вигляді на власному електронному майданчику згаданої товарної біржі. Волинське ОУЛМГ не має жодного стосунку до їх організації чи проведення.

Інформуємо про підготовку та подання  звернення до правоохоронних органів щодо перевірки обставин,  викладених у сюжеті.

Про подальший розвиток подій та отриману в результаті перевірок інформацію буде надано офіційне повідомлення.

 

Джерело: Волиньліс.
Telegram Channel