Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Керівник слідчої групи ДБР родом з Волині заявив, що від нього «згори» вимагали незаконних дій у справах проти Порошенка (Відео)

Ілля НОВІКОВ.

Фото Патріоти України.

Керівник слідчої групи ДБР родом з Волині заявив, що від нього «згори» вимагали незаконних дій у справах проти Порошенка (Відео)

Керівник слідчої групи Державного бюро розслідувань Олег Корецький (раніше працював у правоохоронних органах Волині – РЕД.) заявив, що на нього чинився тиск з метою порушення кримінальних проваджень проти п’ятого Президента Петра Порошенка

Олег КОРЕЦЬКИЙ.
Олег КОРЕЦЬКИЙ.

  Відповідну відеозаяву на своїй сторінці у мережі  Facebook оприлюднив адвокат Ілля Новіков. Адвокат Порошенка також повідомив, що так звана «справа «Ленінської Кузні» закрита.

Ти їм кажеш: «Немає складу злочину. Нема! Давайте будемо приймати законні рішення». А вони кажуть, що ти «уходи», бо для тебе немає місця. Тому що ти їм не підходиш…

«Кримінальна справа по «Ленінській кузні» (одна з 24 «справ Порошенко») сьогодні закрита, я отримав постанову від керівника слідчої групи Олега Корецького. На слідчих чинився тиск, про що Корецький погодився розповісти найближчим часом пресі», - пише Ілля Новіков.

 

 Олег Корецький у відео заявив: «Я готовий, тому що я тільки за публічність. Коли ти спочатку розслідуєш все нормально, по закону, а потім приходять ці люди якісь незрозумілі, «харківські», починають давати незрозумілі вказівки. Ти їм кажеш: «Немає складу злочину. Нема! Давайте будемо приймати законні рішення». А вони кажуть, що ти «уходи», бо для тебе немає місця. Тому що ти їм не підходиш… То звісно, що я готовий вийти на пресу. Я прийняв це рішення», - говорить Корецький.

Telegram Channel