Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Викрили злочинну групу, яка займалась реалізацією амфетаміну в Україні та за кордоном (Фото, відео)

Оперативниками ДПСУ викрили злочинну групу.

Фото ДПСУ.

Викрили злочинну групу, яка займалась реалізацією амфетаміну в Україні та за кордоном (Фото, відео)

Під час проведення обшуків вилучено понад 3 тонни прекурсорів, близько 1 кг, попередньо, амфетаміну та вогнепальну зброю

Оперативно-розшуковими підрозділами Державної прикордонної служби України припинено незаконну діяльність злочинної групи, яка налагодила виготовлення та масштабну реалізацію амфетаміну по всій території України та за її межами.

 

 Так, 7 липня, під час проведення обшуків у м. Київ та Київській області за адресами проживання одного з організаторів вилучено понад 3 тонни прекурсорів, близько 1 кг, попередньо, амфетаміну та вогнепальну зброю.

 

 Цьому викриттю передувало затримання двох злочинців, які організували виготовлення та відправку поштою амфетаміну по всьому світу, а саме до США, Німеччини, Швейцарії, Японії, Австралії, Польщі, Великобританії, Греції тощо.

Вилучено понад 3 тонни прекурсорів, близько 1 кг, попередньо, амфетаміну та вогнепальну зброю. 

Тоді також ліквідовано 2 нарколабораторії та перехоплено 36 міжнародних поштових відправлень з наркотиками, вилучено 1,5 кг амфетаміну, 0.6 кг марихуани та 62 кілограми прекурсорів.

Всі члени злочинної групи на даний час знаходяться під слідством. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Заходи проводилися спільно з СУ ГУНП України в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області

 

Джерело: Державна прикордонна служба України.
Telegram Channel