Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
8-річна дівчинка вивчила жестову мову задля подяки кур'єру-помічнику під час пандемії (Відео)

Глухонімий чоловік вдячний малій за можливість поспілкуватися.

Скріншот відео ITV.

8-річна дівчинка вивчила жестову мову задля подяки кур'єру-помічнику під час пандемії (Відео)

Чоловік привозив товари першої необхідності під час пандемії коронавірусу

Восьмирічна британка Талула (зліва) і кур'єр Тім Джозеф. Дівчинка вивчила жестову мову і намалювала веселку, аби подякувати Джозефу за його роботу під час епідемії коронавірусу в країні. Про це інформує сайт «Наше життя», що посилається на сюжет британського телеканалу ITV.

Реклама Google

Восьмирічна британка Талула з англійського міста Ештон-андер-Лін вивчила жестову мову, аби подякувати глухому кур’єру Тіму Джозефу, що працює в її районі. Він займався доставкою товарів першої необхідності під час епідемії коронавірусу.

Кур'єр Тім під час найбільш жорсткого періоду карантину у Великій Британії розвозив пакунки з ліками й іншими товарами першої необхідності для жителів району, де живе Талула, зокрема — і її батькам.

Дізнавшись, що він глухий і розуміє жестову мову, Талула почала займатися нею з репетитором після школи. 

Вона захотіла висловити свою подяку Тіму.  Дізнавшись, що він глухий і розуміє жестову мову, Талула почала займатися нею з репетитором після школи. Каже: вже вміє показувати «привіт», «чудово» і «гарного дня». Крім того, Талула намалював Тіму веселку, яку чоловік тепер завжди тримає при собі у вантажному фургоні. На знак вдячності він подарував Талулі фотокартку з ними двома. Чоловік каже: був приємно вражений вчинком дівчинки. «З нею так чудово спілкуватися! Щодня, коли об’їжджаю будинки, чекаю на нашу зустріч», — розповів він.

Telegram Channel