Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Володимирі-Волинському наїхали на трьох підприємців

Одне з виявлених порушень – не здійснювалися записи температурного скринінгу працівників (фото ілюстративне).

Фото dpss.gov.ua.

У Володимирі-Волинському наїхали на трьох підприємців

На трьох фізичних осіб-підприємців складено протокол за недотримання протиепідемічних вимог

Нещодавно спеціалісти управління Держпродспоживслужби провели моніторингові обстеження щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Зокрема, було обстежено сім магазинів торгівлі непродовольчими товарами, сімнадцять продовольчих магазинів, п’ять закладів громадського харчування, сім перукарень, ТОВ «Володимир-Волинський ринок».

Було обстежено сім магазинів торгівлі непродовольчими товарами, сімнадцять продовольчих магазинів, п’ять закладів громадського харчування, сім перукарень, ТОВ «Володимир-Волинський ринок».

Було виявлено такі порушення:
не здійснювалися записи температурного скринінгу працівників;
не проводиться централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією;
не здійснюється вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь на літніх майданчиках, місць контакту рук працівників і клієнтів, відсутня відмітка у відповідному журналі:
недотримано режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 квадратних метрів площі зали обслуговування.

У ході перевірок працівникам надали пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. На трьох фізичних осіб-підприємців складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Telegram Channel