Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Максима Плохого (Кривоша) примусово лікували у психлікарні, – ЗМІ

Перед тим, як захопити заручників у Луцьку, Максим Кривош зняв відео.

Скрін з відео.

Максима Плохого (Кривоша) примусово лікували у психлікарні, – ЗМІ

Прописаний він офіційно в Дубно

Чоловік, який захопив заручників у Луцьку, свого часу проходив курс лікування у психлікарні, також він двічі був засуджений і відбував покарання за 5-ма статтями Кримінального кодексу. Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Максим Плохой – це його псевдонім.  Чоловіка насправді звуть Максим Степанович Кривош.

Чоловік відсидів кілька термінів у місцях позбавлення волі. Саме там він написав свою книгу «Філософія злочинця».

Він часто бував у Луцьку, має тут багато знайомих та навіть після виходу з в’язниці перебував у полі зору поліції. Зі слів людей, які його упізнали, чоловік справляв враження адекватної людини, щоправда, дивакуватої. Він часто міняв номери телефонів і мало говорив про себе конкретної інформації.

Він часто бував у Луцьку, має тут багато знайомих та навіть після виходу з в’язниці перебував у полі зору поліції.

Також з офіційних джерел стало відомо, що Максим Кривош примусово лікувався у психіатричній лікарні.

За інформацією видання «Сила правди», тираж його книги – 400 примірників, 560 сторінок, надрукувало видавництво «Волиньполіграф». Схоже, книга автобіографічна і містить реальні факти з життя Максима Плохого.

У книзі чоловік пише, що:

– Ріс у родині інтелігентів, проте в дитинстві надивився бойовиків і «решил стать крутым». Тож в 11 класі його затримали на ринку з рушницею, проте завдяки зв’язкам батька справу закрили.

– Навчався у духовній семінарії, але за кілька місяців розчарувався у церкві.

– Був засуджений на вісім років позбавлення волі за створення і керування бандою, покарання відбував на Львівщині.

– Після першого шестрічного ув’язнення вийшов на волю у 24 роки.

Цитата з книги: «Досье моих подвигов, собранное ментами, позволило суду впаять мне, 18-летнему, шесть лет лишения свободы. Это был мой первый срок, который я отсидел до звонка».

Тим часом заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко назвав статті, за якими хлопця відпрввили перший раз в тюрму: 

1994 рік. Луцький міський суд Волинської області – ст.142 ч. 2 (Розбій); ст. 143 ч. 2 (Шахрайство) ст. 144 ч. 2 (Вимагання), ст. 222 ч. 1 і ч. 3 (Незаконне носіння, зберігання, придбання, виготовлення і збут вогнепальної або холодної зброї, бойових припасів і вибухових речовин).

Хоч народився Максим Кривош у Росії, «Волинські новини» пишуть, що він виріс на вулиці Дружби народів в Луцьку. Батько працював чи досі працює у політесі, а мама загинула в ДТП на Світязі. Також у нього в Луцьку проживає брат. Прописаний він офіційно в Дубно, оскільки він там наче одружився.

Telegram Channel