Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Корецький зареєстрував у НАБУ заяву про злочин, вчинений Бабіковим і Соколовим

Олег КОРЕЦЬКИЙ.

Фото Главком.

Корецький зареєстрував у НАБУ заяву про злочин, вчинений Бабіковим і Соколовим

Начальник третього відділу управління з розслідування кримінальних правопорушень ДБР Олег Корецький написав заяву до Директора НАБУ Артема Ситника про вчинення кримінального правопорушення керівниками ДБР Соколовим і Бабіковим. Відповідна заява вже зареєстрована в НАБУ

Про це повідомив телеканалу «Прямий» Олег Корецький.

У своїй заяві Корецький зазначає, що окрім тиску та вказівок арештувати лідера інформаційного мовлення - телеканал «Прямий», Олександр Соколов та Олександр Бабіков дали незаконну вказівку слідчому підготувати клопотання про проведення обшуків на телеканалі «Прямий» для відшукання і вилучення серверів з тією ж метою - припинити діяльність телеканалу.

Керівники Державного бюро розслідувань, зокрема перший заступник директора ДБР Олександр Бабіков, давали вказівки слідчим вжити заходів для арешту телеканалу «Прямий» як речового доказу, внаслідок чого канал мав припинити свою діяльність.

 

 

 

Нагадаємо, керівники Державного бюро розслідувань, зокрема перший заступник директора ДБР Олександр Бабіков, давали вказівки слідчим вжити заходів для арешту телеканалу «Прямий» як речового доказу, внаслідок чого канал мав припинити свою діяльність.

Також керівник слідчої групи ДБР Олег Корецький заявив, що фактичне керівництво Державного бюро розслідувань в особі Олександра Бабікова чинило тиск на слідчих х метою арештувати телеканал «Прямий».

Джерело: Прямий.
Telegram Channel