Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Чоловік старшого віку втопився в озері в Нововолинську: просять впізнати особу (Фото 18+)

Відпочивальники побачили, як тіло випливло на поверхню.

Фото «Бугу».

Чоловік старшого віку втопився в озері в Нововолинську: просять впізнати особу (Фото 18+)

Потопельник був в одязі

У четвер, 23 липня, о 16 год 16 хв. на озері мікрорайону Шахтарського м. Нововолинська виявили труп невпізнаного чоловіка.

Про це інформує Нововолинське відділення поліції у фейсбуці. 

Поліція опублікувала фото потопельника – просять допомогти встановити особу.

«Кому відомий цей громадянин, просимо повідомити Нововолинське відділення поліції за номером 102, 3-30-59 або 050 484 53 07», – йдеться у дописі.

Начальник Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський розповів інтернет-виданню «Буг», що вік чоловіка на вигляд приблизно 65-75 років.

Як повідомили у 5-й ДПРЧ управління ДСНС у Волинській області, тіло чоловіка з води дістали рятувальники посту, що на озері.

Поліцію викликали громадяни, які відпочивали біля бесідок – вони побачили, як тіло піднялося на поверхню води.

«Чоловік був в одязі. Ймовірно, стало зле і він впав у воду. Особу поки не встановлено. Рятувальники, які прибули на місце події, допомогли дістати тіло із човна».

Начальник Нововолинського відділення поліції повідомив: видимих ознак насилля не виявлено. Поліцію викликали громадяни, які відпочивали біля бесідок – вони побачили, як тіло піднялося на поверхню води.

«Остаточно причину смерті будемо знати після розтину. Опитуємо жителів села Низкиничі та прилеглих будинків, аби встановити особу загиблого і родичів», – прокоментував Василь Бучинський.

Telegram Channel