Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Світязькі пончики будуть без маку (Фото)

Волинь-нова

Світязькі пончики будуть без маку (Фото)

Поліцейські у Шацькому районі виявили посів маку снотворного

В ході відпрацювання території Шацького району в рамках операції «Мак» працівниками відділення поліції виявлено посів маку снотворного в кількості 250 стебел. За вказаним фактом матеріали внесено до ЄРДР за ст. 310 КК України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель), проводяться усі необхідні слідчі дії, зразки рослин направлені до Волинського територіального підрозділу експертної служби МВС України для дослідження. Санкція статті передбачає покарання від штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до обмеження волі на строк до 3 років.

Санкції статей передбачають як штраф від десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, так і позбавлення волі на строк до семи років.

Тому, вкотре попереджаємо, що за посів або вирощування снотворного маку чи конопель передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність, санкції статей передбачають як штраф від десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, так і позбавлення волі на строк до семи років.

Про інформацію з питань скоєння кримінальних поступків у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, а також з інших питань, що відносяться до компетенції Національної поліції України просимо повідомляти в Шацьке відділення поліції за телефоном: 20-4-64, мобільний тел. для анонімних звернень: 067-8885559. Адреса відділення поліції: смт. Шацьк, вул. Шковороди, 29.

 

 

Джерело: Шацьке відділення поліції
Telegram Channel