Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Двоє учнів луцької школи склали ЗНО з англійської на 200 балів: секрети успіху (Фото, відео)

Луцька школа №1 спеціалізується на поглибленому вивченні англійської мови.

Фото з фейсбуку.

Двоє учнів луцької школи склали ЗНО з англійської на 200 балів: секрети успіху (Фото, відео)

Загалом цьогоріч 9 випускників волинських шкіл отримали на тестуванні 200 найвищу оцінку

Двоє учнів Луцької спеціалізованої загальноосвітньої школи №1 отримали на тестуванні з англійської мови найвищу оцінку – 200 балів. Воно й не дивно: у школі поглиблено вивчають це предмет.

Про секрети успіху випукники розповіли кореспондентові «12 каналу».

Богдана Бондаренко про момент, коли дізналася про свій бал, досі розповідає із емоціями. Каже, тестування складним їй не здалося, хоча над деякими завданнями довелось подумати довше. У хорошому результаті була впевнена, бо активно вивчає англійську з шести років, причому за власним бажанням. Переконана: вивчення мов – це її.

«Вони мені дійсно даються якось легко. Так само, як, може, комусь математика чи фізика. Така в мене просто особливість», – каже дівчина.

На 200 балів склав тести з англійської ще один випускник цієї школи – Назар Рудчик. Хлопець каже, на результати ЗНО чекав, але хвилювався не дуже сильно.

«Читати багато книжок іноземною, слухати анлійську музику, дивитися англійські фільми. Це справді дуже допомагає», – переконаний Назар.

Юнак вчить англійську з першого класу, втім за останні три роки взявся за цю справу ще активніше. Каже, займатися додатково батьки не змушували, бо він з дитинства зрозумів: англійська потрібна всім та скрізь. Він вважає, що знання іноземної мови потрібне в будь-якій професії. А вступати збирається на економічну спеціальність.

Як добре вивчити англійську, Богдана і Назар дають поради з власного досвіду. Богдана каже, що потрібна мовна практика, особливо можливість спілкуватися з іноземцями, які є носіями мови.

«Читати багато книжок іноземною, слухати анлійську музику, дивитися англійські фільми. Це справді дуже допомагає», – переконаний Назар.

Успіхами своїх учнів пишається вчителька школи Лідія Куцевич. За її словами, працювати з обдарованими дітьми – саме задоволення.

Загалом цьогоріч 9 випускників волинських шкіл написали ЗНО на 200 балів.

Більше – в сюжеті:

Telegram Channel