Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У зіркового українського подружжя народилася третя дитина

Хай росте здорова!

Фото ТСН.

У зіркового українського подружжя народилася третя дитина

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя та Alyosha втретє стали батьками

У них народилася донечка. Про щасливу подію повідомив у своєму Instagram новоспечений татусь та лідер гурту «Антитіла». Чоловік виконавиці оприлюднив першу світлину з дівчинкою. На фото – щасливі батьки тримають крихітку на руках. « Вітайте Марію Тарасівну третю! Прийшла в цей світ з манікюром, як і годиться справжній леді!», - написав артист. Крім того, Тополя розсекретив ім'я довгоочікуваної донечки, - дівчинку назвали Марією.

Схожа так на татуся!

Зі свого боку, Alyosha поділилася, на кого схожа Марійка:

«Маруся раз, два, три калина

Чорнявая дівчина...

Схожа так на татуся!».

Прихильники пари засипали закоханих привітаннями.

Зазначимо, що Тарас Тополя і Alyosha виховують ще двох старших синів – 7-річного Романа та 4-річного Марка.

Старшого синаспівачка народжувала у США, а меншого – в Києві. Артистка раніше зізналася, що народження первістка було дуже складним. «Пологи були дуже важкими, а от з Марком ми впоралися за три години – півтори години перейми і півтори – самі пологи. Просто попросила Тараса привезти щось. Він зайшов до родової, а в мене вже почалися пологи. Я так схопила його, що й не помітила, що він залишився до кінця».

Зі свого боку, чоловік співачки Тарас Тополя зазначив, що йому не принципово бути присутнім під час народження малюка. «Можу копати, а можу не копати, можу сидіти, а можу стояти. Як краще їй, якщо вона захоче, щоб я був поруч – я буду. Для мене немає чогось такого, що а-а, там щось стається! Відбувається органічний, нормальний, творчий процес», - зізнався Тополя.

Джерело: ТСН.
Telegram Channel