Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Спускалися по мотузці й стрибали з вікон: українці в Польщі попалися на порушенні карантину

Про інциденти також повідомили в санепідемслужбу.

Фото Pixabay.

Спускалися по мотузці й стрибали з вікон: українці в Польщі попалися на порушенні карантину

Чоловікам загрожують штрафи, а то й примусова депортація на Батьківщину

У Малопольському воєводстві в один день у тому ж готелі, де проживають особи, які перебувають на карантині, трапилися два інциденти. Про це повідомляє поліція Кракова, інформує segodnya.ua.

Поліцейський з Департаменту профілактики поліції на дозвіллі вирішив доставити продукти товаришам по службі, котрі перебувають на карантині. Підійшовши до готелю, офіцер помітив хлопця, який спустився по мотузці з вікна, потім стрибнув і утік геть.

Реклама Google

Втікачем виявився 23-річний українець, котрий проживає в Кракові. Він не повинен був перебувати на карантині, але вирішив відвідати друзів на примусовій ізоляції, пов'язаній з перетином кордону. Коли хлопець зрозумів, що охорона викликала поліцію – вирішив тікати. На своє нещастя, він зробив це, коли повз проходив коп.

Правоохоронець негайно кинувся навздогін, але відстань з переслідуваним зросла. Мешканець Кракова, який спостерігав за ситуацією, позичив поліцейському велосипед. Так коп зміг наздогнати втікача, затримати і передати патрулю.

Як з'ясувалося, втікачем виявився 23-річний українець, котрий проживає в Кракові. Він не повинен був перебувати на карантині, але вирішив відвідати друзів на примусовій ізоляції, пов'язаній з перетином кордону. Коли хлопець зрозумів, що охорона викликала поліцію, вирішив тікати. На своє нещастя, він зробив це, коли повз проходив службовець.

Друга спроба втечі сталася того ж дня пізно ввечері. 28-річний українець теж спробував втекти по мотузці, спущеній з вікна, заявивши, що хоче прогулятися, бо втомився перебувати в одному місці.

Цікаво, що він був затриманий тим же поліцейським, який наздоганяв першого втікача. 

Зараз справою обох українців займаються правоохоронці. 

Нагадаємо, на Горохівщині палій утік від поліцейських.

Telegram Channel