Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Водій маршрутки протягнув пенсіонерку по асфальту, затиснувши її дверима (Фото, відео)

Тривають слідчі дії.

Фото «Київ Оперативний».

Водій маршрутки протягнув пенсіонерку по асфальту, затиснувши її дверима (Фото, відео)

Чоловік їхав поки пасажири в салоні не почали кричати

У Києві водій маршрутки затиснув дверима літню жінку і протягнув її асфальтом. Інцидент стався, коли та виходила з транспорту. Подія відбулась на проспекті Свободи, повідомляє «Київ Оперативний», передає unian.ua.

Реклама Google

 79-річна жінка зазнала травм та була госпіталізована. На місці події патрульні з'ясовують обставини надзвичайної події та опитують свідків.

«Жінка з маленькою дитиною та своєю мамою виходили з маршрутки №587 (AA1342TA). Невідомо, чим займався водій у цей час, але, не дочекавшись, щоб пасажири вийшли, зачинив двері. Літню жінку затисло, бо коли вона вийшла – потягнулася за рюкзаком, який був у салоні. Не помітивши цього, водій прижав її руки, а потім просто протягнув жінку по асфальту», – йдеться у повідомленні.

Як наслідок, 79-річна жінка зазнала травм та була госпіталізована. На місці події патрульні з'ясовують обставини ДТП та опитують свідків.

«На жаль, вже так склалося, що це - типова ситуація для маршрутчиків, яких нормально не контролює жоден державний орган», - підсумували у спільноті.

Нагадаємо, у Володимирі водій рейсового автобуса лишив дитину на автостанції без речей і грошей.

Telegram Channel