Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На українському телеканалі випустили ролик із маніпуляцією, що наш суверенітет – то є помилка

Оце так!

Фото delo.ua.

На українському телеканалі випустили ролик із маніпуляцією, що наш суверенітет – то є помилка

Наприкінці відео молода дівчина, відходить від бюлетня на всеукраїнському референдумі про проголошення незалежності України

Телеканал «Наш», власником якого є екс-регіонал Євген Мураєв випустив антиукраїнський ролик до Дня Незалежності. Про це у Facebook повідомила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Реклама Google

Ролик починається з того, що жінка дивиться на прапор України, після чого час нібито відмотується назад і миготять кадри історичних подій.

«До Дня Незалежності випустили ролик із маніпуляцією, що наш суверенітет – то є помилка. Що треба було не підтримувати самостійність. Що життя в совецькому союзі уберегло б нас від війни з Росією, Чорновола, Ющенка, Зеленського... Кадри ЗСУ з українськими шевронами з кадрами обстрілу Донбасу мають підвести до думки, що це нашій армії нема чого робить і вона начебто окупувала частину території. Не РФ. Я розумію, що Нацрада не бачить, а Службі безпеки України — пофіг. Регулярно бачу там лубочних патріотів, які легалізують мураєвщину та назаровщину. Але – є межа. Мало того, що тиждень тамтешні працівники ср*ку рвуть за Лукашенка. І в унісон з гостями заявляють, що Януковичу треба було давити опозицію у свій час, як Лукашенку. Мало того, що ці персони видають меседжі, що Україна «антиросійщиною» не має спричинити розпаду РФ – аж тут таке пекло» – пише журналістка.

Ролик починається з того, що жінка дивиться на прапор України, після чого час нібито відмотується назад і миготять кадри історичних подій. Наприкінці відео молода дівчина, стоячи перед бюлетенем на всеукраїнському референдумі про проголошення незалежності України, відходить від бюлетеня.

Журналістка звертає увагу на те, що подібним роликом телеканал хотів показати, що суверенітет України є помилкою, при цьому не потрібно було підтримувати незалежність. Данилюк-Ярмолаєва зажадала, щоб СБУ належним чином відреагувала на даний ролик.

:

Telegram Channel