Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ще одна бабуся заблукала в лісі. Понад 100 людей шукали жінку всю ніч (Фото)

Жінка подякувала за порятунок усім причетним.

Фото Національної поліції України.

Ще одна бабуся заблукала в лісі. Понад 100 людей шукали жінку всю ніч (Фото)

У Ріпкинському районі Чернігівщини команди поліцейських, рятувальників, прикордонників та громадськості протягом доби знайшли 84-річну місцеву мешканку, що напередодні зникла у лісовому масиві

25 серпня до поліції звернувся мешканець Чернігова і повідомив, що його мати ще зранку поїхала по гриби в Олешню Ріпкинського району, однак увечері не повернулася додому у визначений час.

Реклама Google

Загалом понад 100 чоловік, попри зливу і темряву, усю ніч не припиняли пошуки... Бабусю знайшли живою і неушкодженою.

На пошуки зниклої жінки був одразу піднятий по тривозі особовий склад Ріпкинського відділення поліції.

Пошукові заходи здійснювали наряди груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції, кінологи з собаками. Також до них долучилися рятувальники, прикордонники, лісівники, родичі жінки і небайдужі громадяни.

Начальник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський на місці події особисто організував та координував роботу пошукових команд.

– Величезний лісовий масив було поділено на сектори. Пошуковці об’єдналися у команди, кожна з яких ретельно прочісувала свій сектор, – повідомив начальник ГУНП. – Загалом понад 100 чоловік, попри зливу і темряву, усю ніч не припиняли пошуки. 

Завдяки злагодженим діям усіх пошуковців бабусю живою і неушкодженою вдалося знайти сьогодні по обіді, менш ніж за добу від моменту її зникнення. Літня жінка подякувала всім учасникам пошуків та запевнила, що почувається добре. Від госпіталізації вона категорично відмовилася і разом з сином поїхала додому.

Нагадаємо, на Рівненщині 78-річна бабуся 4 доби провела сама в лісі без їжі та води.

 
 
 
Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel