Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
23-річну уродженку села Гірники визнали однією із найкрасивіших на Мальті (Фото)

Дівчина каже, що найкращою дієтою під час конкурсу для неї були хороші емоції.

Фото зі сторінки Ольги Іващук у Facebook.

23-річну уродженку села Гірники визнали однією із найкрасивіших на Мальті (Фото)

Дівчина потрапила у ТОП-10 фіналісток конкурсу «Міс Всесвіт Мальта 2020»

Ольга Іващук із села Гірники Дубенського району Рівненщини живе на Мальті уже три роки, де працює в готельно-ресторанній справі та модельному бізнесі.

– Моя модельна кар’єра розпочалася з 18 років, коли я поїхала працювати в Китай, - розповіла Ольга журналістам газети «Рівне вечірнє». - Ще в Китаї я зрозуміла те, наскільки важливим є знання англійської мови. Пізніше я займалася модельною справою у Італії, Норвегії та Швеції. Коли у мене був вибір, в якій країні продовжити свою діяльність, то я обрала Мальту взамін Англії. Бо я люблю тепло і море, тому Мальта була ідеальним варіантом.

Реклама Google

 «Міс Всесвіт» - це не просто конкурс краси, де оцінюють зовнішність. Надзвичайно важливим тут є те, як ти поводиш себе на подіумі та комунікуєш з оточуючими.

Організатори конкурсу «Міс Всесвіт Мальта» минулого року помітили модельну роботу Ольги та запропонували їй спробувати свої сили на конкурсі.

– Звичайно, я погодилася, тому що завжди хотіла мати змогу розповісти про свій життєвий досвід і надихати людей. Адже «Міс Всесвіт» - це не просто конкурс краси, де оцінюють зовнішність. Надзвичайно важливим тут є те, як ти поводиш себе на подіумі та комунікуєш з оточуючими. Загалом це був довгий шлях, бо свої корективи внесла пандемія коронавірусу. Але все ж я дійшла до фіналу, - ділиться Ольга.

Під час конкурсу, щоб себе налаштувати, дівчина читала багато мотиваційних статей, а ще доглядала за шкірою та волоссям, засмагала та займалася спортом.

– Протягом усього конкурсу я залишалася собою та допомагала іншим учасницям. Намагалася їсти більше фруктів та овочів, пити більше води. Найкращою дієтою для мене були хороші емоції. Як результат, я потрапила у ТОП-10 фіналісток, - каже Ольга Іващук.

Нагадаємо, у селі на Рівненщині їздив трактор із піснями та гостинцями від молодят.

 
 
 
 
 
Telegram Channel