Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тренер «Волині» Василь Сачко після поразки від «Кременя»: «За самовіддачу та бажання я не можу дорікнути хлопцям» (Відео)

«Я не бачу в сьогоднішній поразці якоїсь проблеми».

Фото fcvolyn.net.

Тренер «Волині» Василь Сачко після поразки від «Кременя»: «За самовіддачу та бажання я не можу дорікнути хлопцям» (Відео)

Як ми повідомляли, вчора лучани невдало розпочали новий чемпіонат України у Першій лізі

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 1-й тур. «Волинь» (Луцьк) – «Кремінь» (Кременчук) – 2:3 (0:1 – Олег Бородай, 8 хв.; 0:2 – Богдан Бичков, 39 хв.; 1:2 – Олександр Бондаренко, 56 хв., з пенальті; 1:3 – Станіслав Сорокін, 83 хв.; 2:3 – Євген Протасов, 86 хв.).

5 вересня 2020 року. Луцьк. Стадіон «Авангард». Без глядачів. Головний суддя Павло Дубровець (Житомир).

«При підготовці до чемпіонату нам не вистачило ще якоїсь гри, на жаль, у таких рамках ми працювали. Але я не хочу скаржитися, не хочу, щоб наших хлопців посипали попелом, заявив на післяматчевій пресконференції Василь Сачко. – Я сьогодні побачив бійцівські якості, що у команди є характер, і навіть коли вона програвала, вона грала у той футбол, який ми просили. Є моменти незіграності, помилки, яких ми припустилися в обороні, і які призвели до взяття наших воріт. Респект моєму колезі, вони не так багато створили моментів, однак реалізували їх – так буває в футболі. Тим не менш, ми бачимо, що рухаємося в правильному напрямку, і за самовіддачу та бажання я не можу дорікнути хлопцям. А помилки, через які ми пропустили голи, ми розберемо і будемо працювати над тим, щоб їх більше не припускатися…

Я не бачу в сьогоднішній поразці якоїсь проблеми. Упевнений, що за такого бажання та самовіддачі та ще з декількома якісними футболістами ми будемо показувати не лише гарну гру, а й результат.

Упевнений, що за такого бажання та самовіддачі та ще з декількома якісними футболістами ми будемо показувати не лише гарну гру, а й результат.

Так, все місто чекало сьогодні перемоги – і я чекав. Я розчарований, засмучений, однак бачу світло в кінці тунелю. Тунелю, якого також ще немає, однак є хороші моменти, які ми будемо зберігати…

Нам потрібно підсилювати всі позиції. Нам потрібне підсилення в обороні, нам потрібен плеймейкер, нам потрібен нападник – для того, щоб була створена конкуренція, на заміни виходили рівноцінні гравців і в таких іграх, як сьогодні – дотискали. Над цим ми і будемо працювати. Сьогодні були помітні моменти незіграності, нерозуміння, однак дещо й приємно здивувало – те, як хлопці віддавалися, дуже важливо також і для мене, і для команди.

«Не хочу, щоб наших хлопців посипали попелом». Фото fcvolyn.net.
«Не хочу, щоб наших хлопців посипали попелом». Фото fcvolyn.net.

 Ми довго грали в меншості, потратили чимало сил, адже нам потрібно було атакувати. Ми не опустили руки і забили, й інтрига трималася до останньої хвилини… Я ні в якому разі не виправдовуюсь, однак з цієї гри ми візьмемо найкраще, а негатив і недопрацювання постараємося виправити».

Дивимось завдяки fcvolyn.net відео з пресконференції Василя Сачка:

Більше про Василя Сачка читайте у наших публікаціях:

«Чи перейде головний тренер «Волині» на українську мову?»;

«У новому сезоні «Волинь» намагатиметься «надерти дупу суперникам під орудою тренера-гренадера»;

«Новий тренер «Волині» Василь Сачко: «У перших турах не чекайте від нас якоїсь блискавичної і дуже гарної гри».

А тут – календар матчів Першої ліги за участю ФК «Волинь» – «У волинському дербі рівняни востаннє брали Луцьк аж 51 рік тому».

Telegram Channel