Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Орел Авакова» на чорній «бесі» зніс світлофор та відбійник і вилетів на паркан

Таки ж орел...

Фото УНІАН.

«Орел Авакова» на чорній «бесі» зніс світлофор та відбійник і вилетів на паркан

На місці автопригоди водій відмовився від проходження експертизи на стан алкогольного сп’яніння

У Чернівцях легковий автомобіль BMW, яким керував співробітник поліції, вилетів на огорожу приватного господарства на вулиці Винниченка.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, автопригода сталася у ніч на 13 вересня. Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

На місці аварії пошкоджена огорожа та дорожний відбійник поблизу зупинки громадського транспорту «Вулиця Кармелюка». Сам же автомобіль опинився на паркані поблизу житлового будинку.

Як зазначили у прес-службі поліції, автомобілем керував правоохоронець, який перебував поза службою.

Як зазначили у прес-службі поліції, автомобілем керував правоохоронець, який перебував поза службою.

«Вночі 12 вересня до поліції надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих у місті Чернівці на вулиці Винниченка. За вказаною адресою правоохоронці виявили автомобіль «BMW», який здійснив наїзд на світлофор та огорожу біля будинку. Попередньо встановлено, що автівкою керував 31-річний співробітник одного з територіальних відділень ГУНП в Чернівецькій області, який перебував поза службою», – повідомили у прес-службі поліції.

Як зауважили в поліції, начальник обласного управління Нацполіції Анатолій Дмитрієв негайно ініціював комісійне службове розслідування автопригоди, яке проводить дисциплінарна комісія.

«За результатами службового розслідування буде надано оцінку діям правоохоронця. У випадку підтвердження причетності поліцейського до автопригоди, буде прийнято рішення про його безальтернативне звільнення з лав поліції», – повідомили у прес-службі.

Водночас у поліції зауважили, що на місці автопригоди водій відмовився від проходження експертизи на стан алкогольного сп’яніння.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel