Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Під час уроку на учня впала віконна рама: фото пораненого хлопчика

Вікна школи, а також віконні рами знаходяться в жалюгідному стані.

Фото з фейсбук-сторінки мами школяра.

Під час уроку на учня впала віконна рама: фото пораненого хлопчика

Інцидент стався на уроці фізкультури в навчальному закладі

У школі в Сумах на школяра впала стара віконна рама з металевими ґратами. Хлопчик отримав рвані рани, ще двоє дітей постраждали.

Це сталося на уроці фізкультури в навчальному закладі «Барвінок», написала мама постраждалого учня Поліна Ріман у фейсбуці.

Хлопчик залишився цілий, але отримав рвані рани на шиї та потилиці. В коментарях відзначають, що постраждало двоє дітей. Зокрема, один з батьків написав, що в його дитини розбита голова

Реклама Google

Жінка опублікувала моторошні фото та розповіла, що рама звалилася на її сина просто під час уроку. На світлині видно, що вікна школи, а також віконні рами, знаходяться в жалюгідному стані, а тому є небезпечними для дітей.

Хлопчик залишився цілий, але отримав рвані рани на шиї та потилиці. В коментарях відзначають, що постраждало двоє дітей. Зокрема, один з батьків написав, що в його дитини розбита голова.

«Звичайний урок фізкультури в Сумській школі. Як вберегти своїх дітей від різаних ран та вікон, що падають на голови, відправляючи щодня дитину в школу?» – обурюється мама школяра.

Батьки учнів вже готують колективне звернення до керівництва школи та управління освіти через цей інцидент. Зазначимо, що в «Барвінку» навчаються молодші класи загальноосвітньої школи №4.

Нагадаємо, в Україні хочуть запустити Нову школу для учнів 5-9 класів. Коли?

Telegram Channel