Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Харківщині оголошено День жалоби за загиблими в авіакатастрофі біля Чугуєва

За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 27 осіб, а не 28: одного курсанта не допустили до виконання польоту.

Фото Суспільного.

На Харківщині оголошено День жалоби за загиблими в авіакатастрофі біля Чугуєва

В авіакатастрофі в п'ятницю загинули 22 із 27 членів екіпажу та пасажирів — військових льотчиків та курсантів

26 вересня оголосили Днем жалоби за загиблими в авіакатастрофі літака АН-26, що сталася 25 вересня поблизу Чугуєва на Харківщині.

Відповідне розпорядження підписав голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер, повідомили у пресслужбі ОДА, інформує Суспільне.

Відповідне розпорядження підписав голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.

У цей день на території області приспустять державні прапори, скасовуються розважальні заходи, до програм радіо- і телепередач мають внести зміни.

Що відомо

25 вересня поблизу Чугуєва на Харківщині впав літак. Згідно з інформацією на 23:50 25 жовтня в авіакатастрофі загинули 22 із 27 членів екіпажу та пасажирів — військових льотчиків та курсантів Харківського університету повітряних сил імені І.Кожедуба.

Стан шпиталізованого до лікарні невідкладної допомоги у Харкові критичний, у нього 90% опіків тіла, повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер.

За його словами, ще один чоловік у військовому госпіталі у стані шоку, проходить обстеження, попередньо, серйозних травм у нього немає.

Telegram Channel