Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Патрульний на льоту спіймав жінку, яка стрибнула з балкону 15 поверху... (Відео)

Рішучі дії рятують життя!

Фото з фейсбук-стрірнки Олексія Білошицького.

Патрульний на льоту спіймав жінку, яка стрибнула з балкону 15 поверху... (Відео)

Це сталося у Києві

Екіпаж патрульних — Павло Боярчук та Олександр Головицький — прибув на виклик, де жінка мала намір скоїти самогубство. Про це у фейсбуці написав

.

Вона стояла за поручнями балкона й будь-якої миті могла прийняти непоправне рішення, тож поліцейський побіг на 15 поверх що було сил.

Реклама Google

Патрульний дивом встиг. На його очах жінка відпустила руки й зробила крок. Секунда. Але допомогла миттєва реакція патрульного Павла Боярчука - він встигнув схопити її за руку й утримати.

На крики патрульного прийшли мешканці будинку: двоє сусідів допомагали тримати жінку зверху, ще двоє стояли на 14 поверсі та підпирали їй ноги.

Задля безпеки, інспектору довелося пристебнути жінку кайданками до поручнів.

Жінка пручалася, і навіть з такою підтримкою Павлові не вдалося одразу затягнути її на балкон. Задля безпеки, інспектору довелося пристебнути жінку кайданками до поручнів.

У цей момент на допомогу прибув інший екіпаж патрульних — Богдан Димчук та Андрій Бобровник. Спільними зусиллями інспекторів та мешканців будинку жінку витягнули на балкон. Надалі її шпиталізували.

Дякую патрульним Павлу Боярчуку, Богдану Димчуку, Андрію Бобровнику та Олександру Головицькому, а також громадянам, які прийшли на допомогу!!

Рішучі дії рятують життя!

Telegram Channel