Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сільська бібліотекарка 33 роки дарує мудрість книг і щирість серця

Ніна Гривенець - берегиня книгозбірні.

Фото: Сошичненська ОТГ.

Сільська бібліотекарка 33 роки дарує мудрість книг і щирість серця

У Сошичному обговорили плани на жовтень і привітали бібліотекарів з професійним святом

Відбулося вересневе засідання виконавчого комітету Сошичненської об’єднаної  територіальної громади Камінь-Каширського району Проаналізували роботу секретаря ради, керуючого у справах, в о. старости щодо вчинення нотаріальних дій та складання актів цивільного стану, погодили план роботи та основних заходів на жовтень місяць. Крім того, розглянули звернення громадян, звернення завідувачки ДНЗ « Струмочок» села Сошичне щодо виділення коштів на ремонт даху котельні і прийняли на всі позитивні рішення.

Крім того, розглянули звернення громадян, звернення завідувачки ДНЗ « Струмочок» села Сошичне щодо виділення коштів на ремонт даху котельні і прийняли на всі позитивні рішення.

А ще привітали з професійним святом наших бібліотекарів, зокрема Ніну Андріївну Гривенець. У серпні минуло 33 роки, як вона розпочала свій трудовий шлях в сільській бібліотеці Сошичного. Цей шлях встелений добрими справами, любов'ю до книг і людей, чудовими авторськими сценаріями і цікавими заходами... Про це інформує на сторінці у фейсбуці Сошичненська ОТГ.

Реклама Google

Telegram Channel