Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Азербайджан і Вірменія відновили бої у Нагірному Карабасі

27 вересня на кордоні Азербайджану та Вірменії знову загострився конфлікт – в Нагірному Карабасі поновились бої.

Фото depo.ua.

Азербайджан і Вірменія відновили бої у Нагірному Карабасі

Сьогодні вранці технічні засоби радіолокаційних систем сил ППО Азербайджану зафіксували пуск ракети, випущеної по Азербайджану зі стартових позицій у Джермукському, Гафанському і Бердському районах Вірменії

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням АЗЕРТАДЖ, яке наводить дані прес-служби міністерства оборони.

Там заявляють, що протягом кількох днів завдають систематичних ракетних ударів з території Вірменії по густонаселених районах і цивільній інфраструктурі на території Азербайджану.

Протягом кількох днів завдають систематичних ракетних ударів з території Вірменії по густонаселених районах і цивільній інфраструктурі на території Азербайджану.

Водночас міністерство оборони Вірменії заперечує факт обстрілу території Азербайджану і заявляє, що він вівся з окупованих територій.

Представник Міністерства оборони Вірменії Арцрун Ованнісян заявив ARMENPRESS, що на лінії зіткнення вірменські війська ведуть запеклі бої.

«Вранці противник почав широкомасштабний наступ у південному напрямку. Наші війська ведуть запеклі бої, відкидаючи противника назад. Водночас Збройні сили Азербайджану почали інтенсивно обстрілювати і Степанакерт», – зазначив Ованнісян.

Telegram Channel