Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У хворого на коронавірус Петра Порошенка погіршився стан

У експрезидента двобічна пневмонія.

Фото Українська Правда.

У хворого на коронавірус Петра Порошенка погіршився стан

Експрезидент з двостороннім запаленням легень перебуває на лікуванні у столичній лікарні

Стан п’ятого президента України Петра Порошенка, який захворів на COVID-19, погіршився через загустілу кров. Лікарі навіть не можуть взяти її на аналіз.

Про це розповіла Марина Порошенко в інтерв’ю Яніні Соколовій, пише Українська Правда.

«Щодо Петра Олексійовича…його стан гірший (ніж у доньки Євгенії - ред). У нього двостороннє запалення легень. Він знаходиться у лікарні. У нього зараз погіршився стан крові. Вона дуже густа. Навіть лікарі не можуть взяти і зробити аналіз, щоби промоніторити як він почувається і перевірити як протікає хвороба», – зазначила вона.

У нього зараз погіршився стан крові. Вона дуже густа. Навіть лікарі не можуть взяти і зробити аналіз, щоби промоніторити як він почувається і перевірити як протікає хвороба

 

За словами Марини  Порошенко, донька Євгенія, яка також захворіла на COVID-19, набагато легше долає хворобу за батька. Дружина колишнього президента уточнила, що спалахи підвищеної температури у доньки легко збиваються жарознижуючими засобами. Зазначимо, що в 55-річного Порошенка цукровий діабет. Через хворобу експрезидент зовсім не їсть солодкого, але часом любить перекусити пиріжками з м'ясом.

Нагадаємо, 29 вересня стало відомо, що п'ятий президент та лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко захворів на коронавірус COVID-19. 3 жовтня стало відомо, що Порошенка госпіталізували з двостороннім запаленням легень до столичної лікарні. Також захворіла його донька.

Марина Порошенко раніше повідомляла, що отримала повторний негативний тест на COVID-19. Вона зазначила, що поки її чоловік лікується, вона продовжить виборчу кампанію на чолі «Євросолідарності» до Київської міськради. 

Джерело: Українська Правда.
Telegram Channel