Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Міський голова Володимира розповів, чому школи йдуть на дочасні канікули

У володимирських учнів – дочасні канікули.

Фото Суспільного.

Міський голова Володимира розповів, чому школи йдуть на дочасні канікули

На канікули учні мусять піти, бо забезпечити звичайне дистанційне навчання у місті не можуть

У навчальних закладах Володимира-Волинського з 9 жовтня розпочинаються дочасні канікули. Таке рішення міське управління освіти ухвалило через збільшення випадків коронавірусної інфекції в школярів та педагогів.

 

Як розповів міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк в коментарі Суспільному Волині, основні осередки COVID-19 – школа-гімназія та школа-ліцей, а також окремі випадки зафіксовані в школах № 2 та № 3. Загалом у місті є сім навчальних закладів.

Нема кому проводити дистанційні уроки через велику кількість хворих на коронавірус вчителів.

 

На канікули учні мусять піти, бо забезпечити звичайне дистанційне навчання у місті не можуть. «Там немає кому проводити дистанційні уроки через велику кількість хворих на коронавірус вчителів», – каже Петро Саганюк.

Попередньо канікули у школярів Володимира триватимуть до 19 жовтня.

 

За словами міського голови, схожа ситуація у ліцеї «Центр освіти». Там на коронавірус захворіли п'ять педагогів. Заклад дошкільної освіти №3 «Сонечко», який розташований у приміщенні ліцею – теж зачинили, дітей відправили додому. «На жаль, кількість хворих на коронавірус та кількість підозр зростає. В одній зі шкіл, яку ми спочатку перевели на дистанційне навчання, семеро вчителів захворіли на COVID-19, і там продовжують вчителі хворіти», – наголосив мер міста.

 

 

За останніх декілька днів збільшення кількості хворих серед учнів у місті не фіксують. Натомість зросла кількість недужих серед вчителів.

Загалом в області за останню добу зареєстровано 16 випадків захворювань серед персоналу шкіл та 4 – серед учнів, – про це повідомляє головна санітарна лікарка області Наталія Янко. 

Джерело: Суспільне.
Telegram Channel