Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Волинській обллікарні запустили лабораторію, де роблять ПЛР-аналіз за день

ПЛР-лабораторія працює для всіх.

Волинь-нова

У Волинській обллікарні запустили лабораторію, де роблять ПЛР-аналіз за день

Результат на виявлення коронавірусу можна отримати цього ж дня

Волинська обласна клінічна лікарня запустила лабораторію в якій роблять ПЛР-аналіз. Цими дослідженнями визначають, чи хвора людина на коронавірус.

У чому суть такого дослідження й наскільки воно кропітке, лаборанти показали його в тестовому режимі, позаяк безпосередньо дослідження не можуть проводити за присутності сторонніх людей. Про це розповів у своєму сюжеті журналіст Андрій Гнатюк.  

Здати аналіз можна з 8 до 9 години, і з 9 до 14. Що раніше, то швидше результат.

ПЛР-тест сьогодні на сьогодні і для всіх, хто звертається. Дослідження у дві зміни проводять у новій сучасній ПЛР-лабораторії Волинської обласної клінічної лікарні. Головна вимога – не чистити зуби, не їсти, не пити за 3 години до здачі аналізів. Правильна підготовка – запорука достовірних результатів.

Здати аналіз можна з 8 до 9 години, і з 9 до 14. Що раніше – то швидше буде готовий результат. Якщо встигнути до 9 години, то результат можна забрати вже після 15:00.

 

 


«Робити ПЛР сьогодні на сьогодні – економічно вигідно та доцільно, оскільки ми не затягуємо ліжкодень пацієнта, який вже пройшов курс лікування, або може проходити реабілітацію за місцем проживання. Нарешті ми запустили тестування і починаємо його розвивати», – розповів в.о. головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

 

 

Джерело: Сюжет Андрія Гнатюка.
Telegram Channel