Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині розслідуватимуть причини захворювання на коронавірус серед медпрацівників

Розслідуватиме комісія.

Фото з відкритих джерел.

На Волині розслідуватимуть причини захворювання на коронавірус серед медпрацівників

У закладах охорони здоров′я створено комісії з розслідування обставин та причин виникнення гострих професійних захворювань працівників на Covid-19

На Волині станом на 8 жовтня зареєстровано 989 лабораторно підтверджених випадків інфікування медичних працівників гострою респіраторною хворобою Covid-19,спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

Про це повідомили в управлінні Держпраці у Волинській області.

Загалом до Управління Держпраці у Волинській області надійшло 728 повідомлень про гостре професійне захворювання медичних працівників області, з них 5 смертельних. Кількість випадків, стосовно яких не забезпечено подання повідомлень до управління 257. Нині вже завершено 148 розслідувань гострих професійних захворювань, з них 34 випадки визнані пов′язаними з професійною діяльністю, 114 випадків  – не пов′язаними.

Реклама Google

 

У закладах охорони здоров′я створено комісії з розслідування обставин та причин виникнення гострих професійних захворювань працівників на Covid-19. До складу комісій з розслідування обов'язково входить лікар з гігієни праці відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Волинській області.

Нині вже завершено 148 розслідувань гострих професійних захворювань, з них 34 випадки визнані пов′язаними з професійною діяльністю, 114 випадків  – не пов′язаними.
 

Джерело: Управління Держпраці у Волинській області.
Telegram Channel