Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Очільник МОЗ Степанов запевняє, що повного локдауну не буде

Заговорив про більші обмеження роботи певних установ та масових заходів.

Фото zn.ua.

Очільник МОЗ Степанов запевняє, що повного локдауну не буде

МОЗ готує нові обмежувальні заходи для протидії коронавірусу

Міністерство охорони здоров'я розробляє додаткові обмежувальні заходи для протидії стрімкого поширення коронавірусу. Про це в ефірі телеканалу «Інтер» заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає «Дзеркало тижня».

«Ми зараз розробляємо додаткові обмежувальні заходи, які ми... запропонуємо на наступному засіданні уряду», - сказав він, наголосивши, що при цьому «жорсткого локдауну в жодному разі не буде». За словами міністра, мова йде про якомога більші обмеження роботи певних установ чи про обмеження проведення масових заходів.

За словами міністра, мова йде про якомога більші обмеження роботи певних установ чи про обмеження проведення масових заходів.

Також головний санітарний лікар Віктор Ляшко під час брифінгу, відео якого опубліковано в Facebook МОЗ, заявив, що найближчим часом відомство запропонує нові обмеження, щодо навчання в школах, а також роботи ресторанів і кафе.

«Міністерство охорони здоров'я запропонує нові обмеження до постанови про карантин №641, які будуть стосуватися тривалості роботи закладів громадського харчування. Також будуть запропоновані нові підходи до проведення освітніх заходів, зокрема, буде розглянуто питання про можливість дистанційної освіти в певних класах або на певних територіях з певним рівнем епіднебезпеки», - сказав Ляшко.

Під час такого селекторної наради прем'єр заявив про те, що керівники ОДА повинні бути покарані за те, що медичні працівники, які працюють з хворими коронавірусів в їх регіонах, не отримують додаткових виплат. 

Telegram Channel