Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Буде цікаво: до Луцька на туристичний фестиваль з’їдуться «творчі мандрівники»

Приходьте!

Фото Фестиваль Вітрила пригод.

Буде цікаво: до Луцька на туристичний фестиваль з’їдуться «творчі мандрівники»

Творчий туристичний клуб «Ми» у древньому Лучеську організовує вже VIІ туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод», який відбудеться 17-18 жовтня 2020 року в Палаці культури м. Луцька

Фестиваль проводиться заради підтримки творчого туризму, авторської пісні, фото та кіно, без журі та конкурсів.

 На фестивалі ви зможете намалювати картину-пейзаж кавою і посипати її цукром та ваніліном на майстер-класі від Ірини Голощапової, яка нині проживає в Луцьку! ЇЇ девіз: «У мене малюють всі!».

Гість фестивалю - рок-гурт «Natalika» створений подружжям Наталії та Сергія Горщар. Наталія Горщар родом з міста Мукачево, музикантка (електрогітара, електроскрипка, фортепіано) та композиторка, неодноразовий лауреат всеукраїнських та міжнародних фестивалів авторської пісні та співаної поезії. Нагородження за ПЕРШЕ МІСЦЕ у номінації «Співана поезія» на фестивалі «Вітрила пригод» 2019.

         Гість фестивалю Наталія Денис зі Львова. Вона побувала в 35 країнах світу. На фестивалі розповість про свої подорожі та проведе Арт-Коучингову гру-подорож «Навколо світу». Гра заснована на відомому романі «Навколо Світу за 80 днів» Жуля Верна.

Нагадуємо, сьогодні,10 жовтня 2020 року, останній день, коли ще можна надіслати заявки на участь у фестивалі!.

Реклама Google

Гість фестивалю Олена Каїнська, з міста Львова. Художниця, мандрівниця, ІТ копірайтер, перекладач. Учасниця більше 30 виставок, фестивалей сучасного мистецтва та мистецьких резиденцій в Україні та за кордоном, автор статей про подорожі (відвідала 25 країн, зокрема Індію, Непал, Камбоджу, Тайланд та інші). Більше 12 років практикує китайську енергетичну гімнастику цигун та тихі медитативні практики. Розповість про те, як подорожі до Азії та медитації допомогли розпочати успішну кар'єру художника.

Вона представить на фестивалі «Вітрила пригод», який відбудеться в Луцьку 17-18 жовтня свої декілька художніх картин, розповість про історію їх намалювання та проведе практику цигун.

Фестиваль відбудеться за підтримки Луцької міської ради та управління культури з питань релігій та національностей Волинської ОДА.

Нагадуємо, сьогодні,10 жовтня 2020 року, останній день, коли ще можна надіслати заявки на участь у фестивалі!.

У вас є можливість випробувати себе у трьох видах мистецтва:

1. Авторської пісні та співаної поезії. Індивідуальні виконавці та гурти від 2-ох осіб та більше;

2. Фото – Пейзаж, Репортаж, Портрет туриста;

3. Кіноаматорів – Фільм-мандрівка, краєзнавче дослідження, фільм про особистісь, відеокліп на туристичну тематику до 10 хв.

Організатори чекають нових творчих робіт від постійних учасників фестивалю та новачків до 10 жовтня 2020 року включно на електронну адресу: [email protected].

Довідки на Фейсбук сторінці ВІТРИЛА ПРИГОД та viber/whatsApp +380993212115 Руслана Мельник.

Telegram Channel