Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Агітатор «Слуги народу» з ножем напав на активіста «Європейської Солідарності» (Фото)

Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Фото eurosolidarity.org.

Агітатор «Слуги народу» з ножем напав на активіста «Європейської Солідарності» (Фото)

Інцидент трапився в Харкові. Представники опозиційної партії подали заяву до поліції

Агітатор провладної партії з ножем здійснив напад на активіста партії «Європейська Солідарність». Про це повідомила Харківська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» у Facebook. 

«Європейська Солідарність» розцінює даний факт як грубе порушення виборчого процесу, це вказує на некомпетентність та неспроможність протистояти єдиній проукраїнській та проєвропейській силі в регіоні.

«Європейська Солідарність» у ході передвиборчої кампанії стикається з чималим тиском з боку конкурентів. Сьогодні зранку, 15 жовтня, в Харкові біля метро Студентська було здійснено напад на агітатора територіальної організації партії «Європейська Солідарність». Агітатор партії «Слуга народу» розкидав агітаційний матеріал та намагався завдати травм ножем нашому представнику. Злочинець з місця події втік», – йдеться у повідомленні. Фотографії з місця події опублікувала народна депутатка Ірина Фріз.

«Європейська Солідарність» розцінює даний факт як грубе порушення виборчого процесу, це вказує на некомпетентність та неспроможність протистояти єдиній проукраїнській та проєвропейській силі в регіоні», – зазначає партійна організація.

Кандидати від «Європейської Солідарності» Артем Ревчук та Максим Зеленський звернулися до органів Національної поліції із заявою про скоєння кримінального правопорушення

«Європейська Солідарність» сподівається на оператвине та об’єктивне розслідування справи, адже злочинець має бути обов’язкового покараний – резюмують харківські партійці.

Читайте також: Порошенко про опитування Зеленського – «кварталівська пародія на референдум»

 
Telegram Channel