Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Бігали голі по вагону: з потягу висадили двох дівчат (Відео)

Інцидент трапився серед ночі.

Фото  24tv.ua.

Бігали голі по вагону: з потягу висадили двох дівчат (Відео)

Одній пасажирці всього 17 років, а інша вже повнолітня – 19 років

З потягу  Львів – Київ поліція висадила двох дівчат. Буйні пасажирки до Києва не доїхали, а вийшли у Шепетівці в ніч на 19 жовтня. До того ж, самі виходити не захотіли, тому їм допомогла поліція та працівники Укрзалізниці.

Дівчата настільки дико поводились, що довелося перевести пасажирів із сусіднього купе до іншого вагону. І коли зауваження не допомогли, начальник потягу вирішив, що таких пасажирок потрібно просто висадити.

Юні пасажирки були п'яні, гучно слухали музику, кричали й бігали голі по вагону, а також курили, де хотіли. Про інцидент повідомили у фейсбук-спільності «Київ Оперативний», передає 24tv.ua.

Як зазначається у повідомлені, дівчата настільки дико поводились, що довелося перевести пасажирів із сусіднього купе до іншого вагону. І коли зауваження не допомогли, начальник потягу вирішив, що таких пасажирок потрібно просто висадити. Це сталось о третій ночі вже в понеділок.

Самостійно виходити з потягу порушниці не схотіли. Щоб впоратись із двома красунями, довелося кликати на допомогу декілька чоловіків.

Дівчата не здавалися до останнього та спробували розіграти карту «харасменту»: вони повідомили, що коли були оголеними, хтось намагався на них подивитися. Вони також заявили, що підстав для того, щоб висадити їх з потягу немає. Пасажирки навідріз відмовились виходити.

Поблажливі, але послідовні працівники поліції їх довго вмовляли й коли дівчата вже зрозуміли, що правоохоронці не змилуються, то зрештою вийшли із вагона на станції «Шепетівка». 

Нагадаємо, на Волині депутату незаконно віддали землю.

Telegram Channel