Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рішення про заборону журналістам бути присутніми на засіданнях Ради скасували

Разумков доручив переглянути заборону деяким журналістам відвідувати парламент і вимагав надати йому підстави для позбавлення їх акредитації.

Фото depositphotos.com.

Рішення про заборону журналістам бути присутніми на засіданнях Ради скасували

На сайті Ради повідомили, що рішення про зняття заборони ухвалили у зв'язку із ситуацією, яка склалася навколо скасування акредитації деяким ЗМІ і за дорученням голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова

Керівниця пресслужби апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк заявила, що попереднє рішення про припинення акредитації журналістів скасовано. Раніше комітет Верховної Ради України з питань свободи слова видав заборону на відвідування парламенту для журналістів 22 видань. Про це інформує видання gordonua.com.

Реклама Google

Рішення комітету Верховної Ради України з питань свободи слова про припинення акредитації у Верховній Раді журналістам низки ЗМІ скасували, тепер їм знову можна відвідувати парламент. Про це 28 жовтня повідомила керівниця пресслужби апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк на своїй сторінці у Facebook. «Попереднє рішення про припинення акредитації скасовано. Вибачте за таке рішення», – повідомила Кармелюк.

«Попереднє рішення про припинення акредитації скасовано. Вибачте за таке рішення», – повідомила Кармелюк.

На сайті Ради повідомили, що рішення про зняття заборони ухвалили у зв'язку із ситуацією, яка склалася навколо скасування акредитації деяким ЗМІ і за дорученням голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова «щодо необхідності виважено та об'єктивно підходити до розгляду критеріїв і умов акредитації представників ЗМІ». «Рішення скасовано як таке, що не відповідає принципам відкритості та зваженості», – ідеться в повідомленні. 
Раніше Разумков доручив переглянути заборону деяким журналістам відвідувати парламент і вимагав надати йому підстави для позбавлення їх акредитації.

Telegram Channel